Kredia Plotëso Dëshirat

Nuk keni kohë të përgatisni listën e dokumentave për të aplikuar për kredi por ju duhen fondet shumë shpejt!
ICB ju vjen menjëherë në ndihmë dhe ju tani  keni mundësinë të përfitoni kredi deri në shumën 80,000 lekë për maksimumi 8 muaj në 8 minuta, me minimumin e burokracisë, pa kolateral dhe pa garantor.
Mjafton të vërtetoni që jeni të punësuar dhe ju nevojitet vetëm një Kartë Identiteti.

Është shumë e thjeshtë tani për të plotësuar çdo dëshirë!

Aplikoni tani        Na kontaktoni për më tepër informacione

Newsletter