Pronat në shitje

Dyqane në Tiranë

Shiten Dyqane me sipërfaqe 55.9 m2 dhe 58 m2. Dyqanet ndodhen ne rrugën "Muhamet Gjollesha", Tiranë. Dyqanet ndodhen në katin e parë të pjesës lindore të një ndërtese tregtare (ish Markata). Prona ndodhte perballe me Drejtorine e Sherbimit Tatimor Tirane , dhe eshte e pershtatshme per zyra konsulence etj.

Per informacione mund te na kontaktoni këtu.

Lexo më shumë

Truall pranë Liqen-it Artificial

Prona ”Truall” ndodhet ne qytetin e Tiranës me siperfaqe 1,420 m2 e cila eshte ne zonen e Selite-s, rreth 3 km nga pjesa jugore te Tiranes, rreth 600m (vije ajrore) ne pjesen juglindore te Liqenit Artificial te Tiranes. Prona ndodhet ne jugperendim te Kopshtit Zoologjik dhe lidhet me pjesen e pasme te tij permes nje rruge te brendshme, te ndertuar vitet e fundit. Prona ka keto dimensione 28 m x 50 m.

Per informacione mund te na kontaktoni këtu.

Lexo më shumë

Truall

Prona “Truall” ndodhet ne qytetin e Lezhes (Tale). Pasuria eshte me siperfaqe totale 6731 m2. Perbehet nga 3 parcela, Prona nr. 1 ka siperfaqe prej 1000 m2. Prona nr.2 ka siperfaqe prej 1731 m2, prona nr. 3 ka siperfaqe 4000 m2. Parcelat ndodhen 200 m larg me bregdetit Adriatik, 10 km nga pjesa perëndimore e qytetit të Lezhës dhe pjesës perëndimore të Shëngjinit. E pershtashme per zhvillim ndertimor si zone turistike.

Për informacione mund të na kontaktoni këtu.

Lexo më shumë

Pronë Zyre

Prona “Zyre” ndodhet ne qytetin e Durresit ne katin e katert tek  ndërtesa “Rezidenciale dhe Tregtare”. Kjo prone  ndodhet 200 metra nga qendra e qytetit të Durrësit, rreth 100 m nga Porti, rreth 700 m nga stacioni i trenit dhe 100 m nga sheshi “Vollga”. Ndertesa Rezidenciale dhe Tregtare ndodhet perballe  Karburant Kastrati ne Portin e Durresit. Kjo prone ka pamje te plote ne drejtim te Portit te Durresit

Për informacione mund të na kontaktoni këtu.

Lexo më shumë

Pronë Zyre

Prona “Zyre” ndodhet ne qytetin e Durresit ne katin e dyte tek  ndërtesa “Rezidenciale dhe Tregtare”. Kjo prone  ndodhet 200 metra nga qendra e qytetit të Durrësit, rreth 100 m nga Porti, rreth 700 m nga stacioni i trenit dhe 100 m nga sheshi “Vollga”. Ndertesa Rezidenciale dhe Tregtare ndodhet perballe  Karburant Kastrati ne Portin e Durresit.

Për informacione mund të na kontaktoni këtu.

Lexo më shumë

Newsletter