Rrjeti i degëve

Dega Toptani dhe Zyrat Qendrore

Adresa: Rr.”Murat Toptani”
(Eurocol Center)
Tiranë, Shqipëri.
Tel: 4 2256 254 / 2254 372 / 2235 406
Fax: 4 2235 409 / 2254 368
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dega Tirana e Re

Adresa: Rr.”Komuna e Parisit”,

Kati parë në pallatin e kompleksit KIKA

(Afër New York University)
Tirana, Shqipëri.
Tel: 4 2320 972
Fax: 4 2320 970
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dega Ded Gjo Luli

Adresa: Rr”Ded Gjo Luli”, Nr.3,
Tiranë, Shqipëri.
Tel: 4 2237 568 / 569
Fax: 4 2237 570
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dega Fier

Adresa: Lagjia “Kongresi i Përmetit”,
Rr. “Jakov Xoxa”, Nr.11,
Fier, Shqipëri.
Tel: 34 231809
Fax: 34 231808
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dega Durrës

Adresa: L.9, St “Aleksander.Goga”,
P.71/1, pranë Gjykatës.
Durrës, Shqipëri.
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Newsletter