Vlerat Tona

Ne synojmë të kuptojmë nevojat dhe mjedisin në të cilin klientët tanë jetojnë dhe punojnë. Ne vlerësojmë partnerët tanë, klientët, punonjësit apo institucionet rregullatore nëpërmjet kulturës sonë të orientuar drejt klientit. 

Ne përpiqemi t'i sigurojmë klientëve tanë një eksperiencë bankare që bën dallimin, duke i dhënë atyre besim, siguri, dhe qetësi.

Në International Commercial Bank, motivohemi nga pasioni për të ruajtur standartet më të larta të shërbimit ndaj klientëve tanë, mbështetur nga produkte dhe shërbime inovative, të cilat na bejnë një nga bankat lider në Shqipëri.

Tek ne biznesi udhëhiqet nga transparenca dhe etika nëpërmjet ofrimit të produkteve dhe shërbimeve inovative.

Newsletter