1 2

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions


Merrni ofertat me te fundit nga ICB Bank.

 

 

Kursi i Këmbimit Valutor 

 

Datë 26.10.2016

 

              kundrejt monedhës LEK

MONEDHA BLEJ SHES
USD 123.00 128.00
EUR 133.90 138.90
CNY 15.97 20.97

Lajme / Evente

ICB Albania - Aleat - eServices

International Commercial Bank në Shqipëri është e para bank në vend që ofron shërbimet e - Aleat. Shërbimet e - Aleat, mbërrijnë në sistemin bankar. (Panorama)Shërbimet e - Aleat, mbërrijnë... Read more

Inovacioni "Boutique"

International Commercial Bank operon në Shqipëri prej 16 vites dhe është një nga bankat e para tregtare te hapura në vënd. Ne fakt, ICB është e vetmja Bankë në Shqipëri,... Read more

Kina një hap më afër tregtarëve shqiptarë

ICB ka mundësuar hapjen e llogarive bankare në monedhën kineze RMB. Për herë të parë në Shqipëri çdo i interesuar për marrëdhënie tregtare me Kinën, tashmë mund të ketë llogarinë... Read more

Rreth ICB Shqipëri

Banka Ndërkombëtare Tregëtare, Shqipëri

Banka Ndërkombëtare Tregëtare është një nga pak bankat private në Shqipëri, e cila e filloi veprimtarinë e saj në 1997.

Banka dhe zyrat e saj qendrore janë rregjistruar në Tiranë. Banka ka një rrjet online të 6 degëve të shpërndarë në 6 vendndodhje gjeografike, në 3 rajone të ndryshme (sipas 31 Dhjetor 2010), e cila siguron 24 orë/ditë lehtësi bankare për klientët e saj.

Banka përkujdeset për nevojat e klientëve të saj qoftë kompanive apo indidividëve dhe ka një platformë të fuqishme teknologjike e cila mbështet ofrimin e këtyre shërbimeve.

Filozofia e Korporatës

ICB Albania ka pasur një traditë të të qenit lider duke u përshtatur me ndryshimet dhe duke nxjerrë risi për të përmbushur nevojat e klientëve.

Vizioni ynë, Misioni dhe Vlerat e Korporatës janë në një linjë për të mbajtur këtë pozitë. Ne krejtësisht jemi të vetëdijshëm se suksesi ynë në të ardhmen do të varet nga Aftësia për të ofruar një seri shërbimesh përfshirëse më të shpejtë, më të lirë dhe në një mënyrë sa më eficiente kundrejt klientëve tanë globalë të sofistikuar në rritje.

Për ta arritur ate synim, Banka po investon fuqimisht në burimet njerëzore dhe teknologjike.

Publikime